Nieuwe website!

Onze nieuwe website is online! We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie nog gekke dingen tegen komen. Laat je het ons dan weten?

Op onze oude website vond je met name de basisinformatie over onze producten en waar ze te koop waren. Met deze nieuwe site hebben we niet alleen het design wat opgefrist, maar ook véél meer informatie toegevoegd! Zo vind je uitgebreidere informatie over onze ingrediënten en rauw voeren in het algemeen, is er de mogelijkheid tot reviews te plaatsen én te lezen en zijn onze F.A.Q.'s uitgebreid. Bovendien hebben we nu een officeel contactformulier (hoera)!

Deze website bestaat mede dankzij jullie en we staan dan ook graag in nauw contact met onze fans. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon graag je mening laten weten? Mail of bel ons, stuur ons een facebookberichtje of een postduif en we doen ons best je zo goed mogelijk te helpen!

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure

Onze producten

Raw4Dogs is verkrijgbaar in handige porties van 450 gram óf in voordeelverpakking van 1,5kg!  Voor deze laatste variant is er ook de praktische Raw4Dogs Cool Box te verkrijgen.

producten