Algemene voorwaarden

Persoonlijke gegevens

Wij vinden privacy belangrijk. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij registreren alleen de contactgegevens en overige gegevens die jij aan ons hebt verstrekt. Deze gegevens worden opgeslagen met als doel het kunnen beantwoorden van jouw informatieverzoek of het realiseren van jouw aanvraag. Met deze persoonlijke gegevens wordt vertrouwelijk om gegaan. 

Wanneer  je via onze website een kortingsbon hebt aangevraagd dan worden de door jou ingevulde gegevens opgeslagen in onze database. Wij slaan deze gegevens op met jouw toestemming, om je maandelijks via e-mail op de hoogte te kunnen houden van trends op het gebied van hondenvoeding, leuke acties van Raw4Dogs en andere interessante weetjes over de gezondheid van je hond.

De door jou verstrekte gegevens zullen wij nooit delen met een andere partij. Jouw gegevens blijven echt in ons eigen beheer. Vind je deze toch niet zo leuk als je had verwacht? Dan kan je je hiervoor uiteraard te allen tijde uitschrijven!


Inzicht in jouw gegevens

Wil je graag inzicht in de gegevens die wij over jou hebben? Of wil je dat wij jouw gegevens verwijderen uit onze database? Dat mag! Je kunt ons ook mailen met het verzoek om je gegevens te verwijderen of aan te passen via info@raw4dogs.nl. Ook kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen via 085-0403500.

Promotie- en winvoorwaarden

Door deelname aan onze promoties en winacties ga je akkoord met de algemene promotie- en winvoorwaarden. De acties worden georganiseerd door Premium Petfood Brands, Daltonstraat 17, 3846 BX Harderwijk. Aan de actie kan in de aangegeven periode worden deelgenomen door iedereen die ouder is dan 16 jaar. Alle prijzen zijn persoonsgebonden, niet inwisselbaar voor geld en over de uitkering ervan kan niet worden gecorrespondeerd.

In verband met per post verzenden van onze prijzen zijn online winacties momenteel alleen open voor deelnemers die in Nederland woonachtig zijn. Wanneer er sprake is van de mogelijkheid tot het winnen van gratis voeding voor een bepaalde periode gaan we uit het van ons gemiddelde voedingsadvies op basis van één hond. 

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure

Onze producten

Raw4Dogs is verkrijgbaar in handige porties van 450 gram, 900 gram óf in voordeelverpakking van 1,5kg!  Voor deze laatste variant is er ook de praktische Raw4Dogs Cool Box te verkrijgen.

producten