Lees de reviews!

Wij kunnen wel zeggen hoe geweldig onze voeding is, maar het komt natuurlijk geloofwaardiger over als anderen hun mening geven! Lees hier de reviews of schrijf er zelf eentje.

gewoon geen gedoe

Malou is bijzonder te spreken over het voer en ik ook. De 450 grams worsten zijn ideaal aangezien ze ongeveer 150 gram per dag mag krijgen. Het vlees ziet er mooi uit, niet te fijn en niet te grof. Geen ontploffende of lekkende verpakkingen. Je ruikt dat het vlees/vis is, maar het is niet zo dat ik misselijk word als ik op een nuchtere maag Malou's eten aan het klaarmaken ben. Heel fijn dus ;)

Verder is haar ontlasting perfect. Kleine, compacte, stevige drolletjes die makkelijk op te ruimen zijn. Geen windjes, geen jeukklachten, gewoon geen gedoe!

T. Ybbihs

nog nooit zo snel zien eten

Mijn hond geniet ontzettend van het voer. Hij is geen snelle eter en het duurde jaren totdat hij ook meer ging eten. Met jullie voeding heb ik hem nog nooit zo snel zien eten, hij eet het op tot de laatste kruimel!

J. Vrugt

super blij mee

Jake vind het vlees en de vis echt heerlijk!! Hij is een moeilijke eter (zelfs met vlees..) maar tot nu toe eet hij alle smaken. Hij heeft een tarwe-allergie en kan dus de meeste brokken niet eten! We zaten eerst op andere vlees merken omdat wij Raw4Dogs nog niet kenden, ben nu al super enthousiast!!! Jake is er super blij mee en wij ook! 

L. van der Veldt

Mum van tijd weg

Fender had deze smaak zelf uitgekozen en stiekem al een beetje open gebroken. Dus gisteren avond mochten ze proeven, de worst lag in een bakje te ontdooien en de jongens hebben geen moment van het aanrecht geweken.  

Nadat het ontdooit was heb ik de worst uitgepakt en alles goed door elkaar gemengd. Het vlees zag er echt super goed uit! Heel mooi diep rood van kleur en de textuur was ook super. Toen het in de bak lag was het dan ook binnen een mum van tijd op en de bakken compleet schoongelikt!

De Game Mix is dus absoluut goedgekeurd!

C. Collaris

Geen stank meer!

Zodra ik de worst open maak staat hij al naast me en blijft opdringerig rond me heen dwalen. Het ruikt volgens Cupra dus eerrrug goed. Hij schrokt het dan ook echt met onwijs veel smaak naar binnen. We hebben nog niet elke smaak geprobeerd, maar tot nu toe gaat alles er sneller in dan het licht! Hij likt z'n bak ook nog eens compleet schoon, haha! Dat heeft hij met z'n brokjes nooit gedaan.

Het was nog spannend voor ons, om de switch te maken van puppy brokken naar vers vlees, omdat Cupra met zijn -inmiddels- 6 maanden nog vol op in de groei is en ik natuurlijk niet wil dat hij iets te kort komt. Gelukkig zijn de worsten ook geschikt voor pups en staat er een apart advies voor pups, dus wisten we precies hoeveel we Cupra moesten geven, zodat hij goed blijft groeien!

We zijn nu twee weken verder, en zijn ontlasting is beter dan ooit tevoren. Het is stevig, het is minder vaak (dat is fijn bij een pup die het niet altijd kan ophouden!!), en als klap op de vuurpijl stinkt hij niet meer!

F. Hoornenborg

Vis is favoriet

Onze Evi is een lastige eter, maar ook een gebruikshond. Evi is een hele actieve jachthond, daarom is goed eten erg belangrijk! Na veel geprobeerd te hebben in haar puppy tijd, hadden we eindelijk de formule gekraakt. Nieuw voer proberen is daardoor altijd spannend.

We hebben Evi voornamelijk Raw4Dogs gevoerd, gemengd met een beetje van haar eigen brok. De eerste dag dat we haar voerde vond Evi het eten erg raar, maar vervolgens kreeg ze de smaak te pakken. Ze at elke keer in 1x haar hele bak leeg en bleef er gedurende dag nog meerder keren heen lopen om te kijken of ze niet per ongeluk wat was vergeten!

We hebben het voer ook mee genomen naar een wedstrijddag en wat had ze zin in haar Raw4Dogs! Evi vindt alle smaakjes lekker, maar haar voorkeur gaat toch uit naar de vis variant! Wij blijven zeker Raw4Dogs gebruiken bij onze moeilijke eter.

L. Hendriks

doen het super

Ik heb twee Whippets waarmee ik veel aan sport doe: zo doen we mee aan de windhonden rensport, maar ook dog survivals, dog dancing, dock diving en nog veel meer. Omdat wij zo veel aan sport doen stel ik veel eisen aan de voeding van mijn honden.

Ik ben niet de enige die kieskeurig is: mijn twee Whippets zijn dat ook. Zij willen alleen luxe voeding en vinden niet alles lekker. Voor mij was het heel lastig om voeding te vinden die zij echt graag eten, maar sinds ik Raw4Dogs voer, heb ik nooit meer problemen gehad.

Ik geef zelf vaak wat extra’s bij de voeding zelf, zoals schapenvet en haring, maar het vlees van Raw4Dogs is altijd het eerste wat zij opeten van de maaltijd. Ze hebben een prachtige vacht gekregen, het gebit heeft duidelijk minder last van tandplak, ze doen het super in de sport, hebben geen last van blessures en hebben een mooie spieropbouw. Al met al ben ik zeer tevreden over het voer en blijven wij trouw aan Raw4Dogs!

M. van der Velde

ideaal voor kleine honden

Candy vindt alle smaken even lekker. Het fijne aan dit vlees is dat je het niet hoeft te snijden en er zitten geen grote stukken in, hierdoor is het vlees ook makkelijk te geven aan kleine honden. Haar ontlasting is prima en mooi compact. 

M. van Rootselaar

blije boef weer terug

Nogmaals enorm bedankt! Ik kan jullie wel blijven bedanken haha. ik zie nu al zoveel verbeteringen. Zowel zijn uiterlijk, vooral die ontsteking op zijn neus die niet meer is terug gekomen sinds hij op de Raw4Dogs Fish Mix zit, maar vooral ook hoe hij zich voelt! Hij wordt snachts niet meer steeds wakker omdat hij misselijk is, hij heeft al sinds hij het eet niet meer overgegeven, zijn ontlasting is perfect en omdat hij zich zo goed voelt heeft hij ook veel meer energie! Hij speelt en rent erop los! M'n gekke, blije boef weer terug! 

Wij blijven zekerste weten op Raw4Dogs!!


B. Schilder

Super fijn vlees

Super fijn vlees mooi structuur. De honden vinden het super lekker en eten hun bakjes snel leeg. Ook de geur (beetke belangrijk voor ons) is prima. Kortom super mooi vlees. 

C. Bertens

Zeer tevreden

Norbu is zéér tevreden met de verschillende smaken, hij eet het gelijk op. Dit gebeurd zelden, want iets nieuws moet normaal gesproken eerst uitgebreid geproefd worden! En gelukkig voor hem valt het ook nog eens goed.

J. Vrugt

Voor ons een blijvertje!

De 450gram verpakking is erg handig, Nova krijgt 150 gram per keer dus 1 worst is voor 3 keer. Het is makkelijk af te wegen en geeft weinig geklieder. Nova stond al te springen bij de aanrecht! De eerste maaltijd was een succes! En ook de rest van de week hadden we steeds een dolblij hondje aan de aanrecht staan die niet kon wachten op haar eten. Dat was met brokken wel eens anders! Na een dag merkte we bij het uitlaten al dat haar poep veel vaster en minder was dan normaal. Pluspunt voor ons want die kleine drolletjes zijn makkelijk op te ruimen. 

Na een week testen zijn we dus erg enthousiast en zijn van plan om Nova dit te blijven geven. Ze geniet van elke maaltijd, stinkt nu al minder uit haar bek en haar ontlasting is mooi. En het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen, maar we hopen dat haar vacht er ook van op gaat knappen. We hebben al een mooi hondje maar dan wordt ze nog mooier! Kortom voor ons is het een blijvertje!

M. Lubbinge

fantastisch lekker

Belle vindt de Raw4Dogs fantastisch lekker (en vooral de lam). Jullie hebben er een vaste klant en gretig afnemer bij!

O. Kegel

glimt je tegemoet

Teun krijgt sinds hij bij ons woont rauw vlees, onder andere ook Raw4Dogs. Hij glimt je tegemoet, is fit en mooi op gewicht. We zijn als baasjes erg tevreden over het vlees. Mooie kwaliteit, niet al te fijn gemalen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevens is de kwaliteit constant en zijn ze ook eerlijk en open als het gaat om hun vlees en bijv. het verhogen van prijzen.

Chicken is Teun zijn favorietje, deze gaat er altijd met smaak in!
De smaak Duck is er sinds kort. Deze eet hij ook graag. Misschien een mooie om toe te voegen aan de mixdoos?

V. Seroo

betere ontlasting

Omdat River nog nooit kvv had gehad, heb ik haar in stapjes kennis laten maken met het vlees om haar zo goed mogelijk er op te laten reageren. De eerste dagen heb ik 's ochtends en 's avonds 1/4 van de worst bij de brokken gedaan, om vervolgens over te stappen naar 1/2 's ochtends en 1/2 's avonds doordeweeks en in het weekend haar brok te blijven geven. Aan de smaak van het vlees lag het niet, River dook er meteen bovenop! Met name de Barf 5 Mix, Game Mix en Fish Mix vielen heel erg in de smaak! Daarbij stond River al te trippelen als ze de worst zag.

Zelf was ik erg benieuwd of River haar ontlasting beter zou worden met het geven van kvv. Ze had regelmatig last van dunne ontlasting en at veel gras. Sinds we de kvv geven heeft ze altijd goede ontlasting (slechts 1 a 2 keer per dag!) en eet ze bijna geen gras meer. Ook geniet ze heel erg van haar maaltijd en blijft ze goed op gewicht met een mooie glanzende vacht! Wij zijn super tevreden!


A. Claassens

hij lust alle smaken

Sparrow is best kieskeurig en wil wel vlees voor z’n neus wat lekker ruikt en goed is van kwaliteit. We hadden de Raw4Dogs voeding nog nooit uitgetest en wat een goed vlees is dit! Sparrow lust alle smaken! De 1 wel wat liever dan de ander maar hij eet alles. Goede smaak en kwaliteit voor een gezonde hond!

L. Perdok

hapt heerlijk weg

Mijn roedel vindt het erg lekker. Onze oude bijna 13 jarige Milo is zeer kieskeurig en zelfs hij at wat van de verschillende smaken. De rest vond het zeker voor herhaling vatbaar! Het vlees ziet er goed uit, mijn honden zijn de groentes niet gewend, maar ze happen het heerlijk op.

M. Rooda

nu mooi op gewicht

Patch de Jack Russell van 15 maanden is een hele kieskeurige eter en ze vindt veel niet lekker genoeg om haar bakje leeg te eten. Ze vind Raw4Dogs echter heerlijk! Alle smaken geprobeerd en met allemaal gaat het bakje in 1 keer helemaal leeg. Doordat ze beter eet is ze inmiddels ook iets aangekomen en zit ze nu mooi op gewicht.

R. Wemerman