Lees de reviews!

Wij kunnen wel zeggen hoe geweldig onze voeding is, maar het komt natuurlijk geloofwaardiger over als anderen hun mening geven! Lees hier de reviews of schrijf er zelf eentje.

minder last van traanoogjes

Indy vindt jullie voer heerlijk en daarnaast reageert ze er ook super goed op! Zo begint haar vacht mooi te glanzen en heeft ze ook minder last van traanoogjes.

Hoewel Indy absoluut geen moeilijke eter is, reageert zij niet overal even goed op. Indy is nu 8 maanden en in deze periode hebben wij al verschillende merken uitgeprobeerd. Vooral brokken waar graan of kip in verwerkt zit, zorgen bij Indy voor darmproblemen. We hebben gemerkt dat rauw vlees heel goed gaat en wij denken dat dit eigenlijk voor elke hond de beste keuze is, aangezien hier de meeste voedingswaarde in zit! Als je hond net als Indy ook darmproblemen heeft, dan is dit zeker een aanrader!

C. Hoekstra

energieke hond weer terug

Ik moet zeggen dat wij heel erg tevreden zijn met Raw4Dogs, Onze Bo is een hele moeilijke eter en laat haar voer dan ook gerust een hele dag staan. bij Raw4Dogs is dit dus niet het geval.

Haar bakje is binnen 2 minuten schoongelikt. En dan begint het voor ons, ze piept en blaft om nog meer vers vlees. Iets wat ze echt alleen doet als ze iets SUPER lekker vindt. Wij zijn dus Fan! We hebben onze energieke hond weer terug die DOL is op haar eten.

B. Snoek

geen buikpijn of diarree

Ice is een hongerige hond met erg gevoelige darmen. Hij kreeg van zijn oude voer geen verzadigd gevoel en wilde het liefst de hele dag eten. Echter het overstappen naar ander voer ging altijd gepaard met buikpijn en diarree. Met Raw4dogs is er geen diarree of buikpijn aan te pas gekomen.

Hij vindt de voeding heel erg lekker (lees: kwijlen zodra het uit de diepvries komt) en heeft ook een zichtbaar minder hongergevoel. Daarnaast heeft hij minder en vastere ontlasting gekregen. Ice is er een heel stuk op vooruit gegaan en dat maakt ons gelukkige baasjes!

M. Levering

blije boef weer terug

Nogmaals enorm bedankt! Ik kan jullie wel blijven bedanken haha. ik zie nu al zoveel verbeteringen. Zowel zijn uiterlijk, vooral die ontsteking op zijn neus die niet meer is terug gekomen sinds hij op de Raw4Dogs Fish Mix zit, maar vooral ook hoe hij zich voelt! Hij wordt snachts niet meer steeds wakker omdat hij misselijk is, hij heeft al sinds hij het eet niet meer overgegeven, zijn ontlasting is perfect en omdat hij zich zo goed voelt heeft hij ook veel meer energie! Hij speelt en rent erop los! M'n gekke, blije boef weer terug! 

Wij blijven zekerste weten op Raw4Dogs!!


B. Schilder

de oplossing gevonden

Cody is een erg kieskeurig als het om eten gaat. Het is ook erg moeilijk om goede voeding te vinden die hij eet. Eindelijk hebben wij de oplossing gevonden. Raw4Dogs gaat er namelijk zonder mopperen in. Een blije baas en nog belangrijker een blije hond! Wij raden dan ook zeker Raw4Dogs aan.

S. Kuilboer

betere ontlasting

Omdat River nog nooit kvv had gehad, heb ik haar in stapjes kennis laten maken met het vlees om haar zo goed mogelijk er op te laten reageren. De eerste dagen heb ik 's ochtends en 's avonds 1/4 van de worst bij de brokken gedaan, om vervolgens over te stappen naar 1/2 's ochtends en 1/2 's avonds doordeweeks en in het weekend haar brok te blijven geven. Aan de smaak van het vlees lag het niet, River dook er meteen bovenop! Met name de Barf 5 Mix, Game Mix en Fish Mix vielen heel erg in de smaak! Daarbij stond River al te trippelen als ze de worst zag.

Zelf was ik erg benieuwd of River haar ontlasting beter zou worden met het geven van kvv. Ze had regelmatig last van dunne ontlasting en at veel gras. Sinds we de kvv geven heeft ze altijd goede ontlasting (slechts 1 a 2 keer per dag!) en eet ze bijna geen gras meer. Ook geniet ze heel erg van haar maaltijd en blijft ze goed op gewicht met een mooie glanzende vacht! Wij zijn super tevreden!


A. Claassens

geen last meer van misselijkheid

Mijn honden, die niet zo happig zijn op vers vlees, eten dit graag! Mijn ene hond heeft vaak moeite met andere substanties dan blikvoer of droogvoer, maar dit voer bleef zeker niet in het bakje liggen. Mijn herder, een hond met een gevoelige maag, heeft absoluut geen last meer van zijn maag door dit voer en heeft ook veel minder last van misselijkheid na het eten van verschillende soorten snoepjes. Dit voer is zeker een aanrader, ook als je honden wat kieskeurig zijn of snel misselijk worden!

D. Schelwald 

Bandit kon er geen genoeg van krijgen

Bandit is een moeilijke eter die vaak met moeite haar bakje leeg eet. Met de worsten van Raw4Dogs staat ze al springend en piepend voor me zodra ik ze uit de vriezer haal.

Als ze dit als avondmaal krijgt is ze helemaal enthousiast en de bak gaat altijd schoon leeg. Vaak checkt ze ook nog een paar keer of de bak wel echt leeg is.

M. Zuiderhof 

nog nooit zo snel zien eten

Mijn hond geniet ontzettend van het voer. Hij is geen snelle eter en het duurde jaren totdat hij ook meer ging eten. Met jullie voeding heb ik hem nog nooit zo snel zien eten, hij eet het op tot de laatste kruimel!

J. Vrugt

Geen stank meer!

Zodra ik de worst open maak staat hij al naast me en blijft opdringerig rond me heen dwalen. Het ruikt volgens Cupra dus eerrrug goed. Hij schrokt het dan ook echt met onwijs veel smaak naar binnen. We hebben nog niet elke smaak geprobeerd, maar tot nu toe gaat alles er sneller in dan het licht! Hij likt z'n bak ook nog eens compleet schoon, haha! Dat heeft hij met z'n brokjes nooit gedaan.

Het was nog spannend voor ons, om de switch te maken van puppy brokken naar vers vlees, omdat Cupra met zijn -inmiddels- 6 maanden nog vol op in de groei is en ik natuurlijk niet wil dat hij iets te kort komt. Gelukkig zijn de worsten ook geschikt voor pups en staat er een apart advies voor pups, dus wisten we precies hoeveel we Cupra moesten geven, zodat hij goed blijft groeien!

We zijn nu twee weken verder, en zijn ontlasting is beter dan ooit tevoren. Het is stevig, het is minder vaak (dat is fijn bij een pup die het niet altijd kan ophouden!!), en als klap op de vuurpijl stinkt hij niet meer!

F. Hoornenborg

gewoon geen gedoe

Malou is bijzonder te spreken over het voer en ik ook. De 450 grams worsten zijn ideaal aangezien ze ongeveer 150 gram per dag mag krijgen. Het vlees ziet er mooi uit, niet te fijn en niet te grof. Geen ontploffende of lekkende verpakkingen. Je ruikt dat het vlees/vis is, maar het is niet zo dat ik misselijk word als ik op een nuchtere maag Malou's eten aan het klaarmaken ben. Heel fijn dus ;)

Verder is haar ontlasting perfect. Kleine, compacte, stevige drolletjes die makkelijk op te ruimen zijn. Geen windjes, geen jeukklachten, gewoon geen gedoe!

T. Ybbihs

Meito is er dol op

Wij hebben vorige week ons eerste Raw4Dogs pakket binnen gekregen met alle smaken. Meito is er dol op. Ik ben blij dat hij eindelijk gezonde voeding binnen krijgt met alle noodzakelijke stoffen die hij nodig heeft. Hopelijk hoeven wij nu geen gekke fratsen meer te vertonen om hem aan het eten te krijgen.

Heel erg bedankt Raw4Dogs!

M. Conrads

niet uit de keuken te krijgen

Lake heeft veel allergieën daarom is het niet altijd even makkelijk om vlees te vinden dat ze kan eten. Bij Raw4Dogs zijn er 3 smaken die ze kan eten, namelijk de Lam, Game en Vis. Over de Lam heb ik nog getwijfeld omdat daar pens inzit en daar is ze niet zo gek op, maar dat maakt haar bij deze worsten niet uit! De Game en Cis vallen ook heel erg in de smaak en ze is dan ook niet uit de keuken te krijgen totdat ze gegeten heeft..

Lake zoekt ze graag uit in de winkel en weet dan ook precies welke worsten ze wil hebben; namelijk de Raw4Dogs worsten! Wij hopen dat jullie nog meer smaken krijgen zonder kip want dat zou Lake erg blij maken!

D. Engel

groeit super goed

Onze pup Beer doet het zo super goed op Raw4Dogs! Zijn ontlasting is veel beter, hij groeit super goed, en vreet zijn staartje er bijna bij op, zo lekker. Ons verkooppunt van jullie in Barneveld levert super fijn aan huis, komt afspraken na en is onwijs flexibel.

Helemaal top!

B. Berg

one of the best

The wonder pack loved this food, over a few days we tried different flavors and all were a hit! It was definitely appreciated and all bowls were licked extra clean.

As a dog owner I try to feed my dogs the best food possible, I check ingredients list, I try to offer them the best possible things. As a dog what they like is tasty food and if it’s bad they don’t care haha. Raw4dogs definitely has both of this healthy and tasty making it one of the best food.

We will definitely be ordering more :)

To resume what we like is the healthy recipe, safe meat, tasty meat, happy dogs and cleaned bowls from the picky eaters.

M. Vergnet

een heuse hit

De producten kwamen op afspraak en goed bevroren binnen! Meneer rook ze al en kon er niet vanaf blijven. Meneer kan een moeilijker eter zijn, maar deze worsten zijn een heuse hit! Nog geen voorkeur, alle smaken tot nu toe een hit!

M. Spoor

lekker voor erbij

Ze krijgen bij ons Raw4Dogs niet als volledig voer maar vaak als extra bij hun brokken. Mijn honden vinden het heerlijk! Wij hebben de Fishmix i.v.m. allergie van onze hond Simba, ze draaien een rondje voor zijn bak als ze extra vlees erbij krijgen!

A. Harskamp

de ontlasting blijft goed

Maui (zwarte Franse bulldog) heeft een gevoelige maag. Veel te verduren gehad met giardia etc. KVV is het wondermiddel en gaat het super goed op. Ook met Raw4Dogs blijft de ontlasting heel goed en vind hij heel lekker. JayJay(blauwe Franse bulldog) is een vreet monster en ook hij smult van Raw4Dogs.

Al met al zijn wij dus super tevreden! 

C. van Vliet

valt erg in de smaak

Wat een top producten!

Bevatten goede voedingsstoffen, totaalvoer per dag en is erg gebruiksvriendelijk. Door de goede voedingsstoffen hebben onze honden een goede ontlasting. Al met al, bij onze honden valt het erg in de smaak en voor de baas ook handig in gebruik!


C. Smittenberg

niet bij de doos weg te slaan

Deze week voor het eerst worsten van Raw4Dogs mogen ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de levering per post. De worsten kwamen goed bevroren aan en Bodhi is niet bij de doos weg te slaan! Ik niet anders zeggen dat ze alle 6 heel goed in de smaak vallen. Letterlijk! Want onze Bodhi kan niet wachten tot we zijn voerbak voor zijn neus neerzetten! Hij eet het met veel smaak op en er blijft dan ook geen minuscuul stukje over in de bak. Bodhi vind de worsten HEERLIJK! 

Wij zijn erg tevreden en zullen dit product in de toekomst dan ook zeker aanbevelen aan vrienden en familie!


M. Vloemans

 

vinden het heerlijk

Mijn honden (Kahlúa en Willow) vinden Raw4Dogs heerlijk!! Het zijn sowieso geen kieskeurige eters, maar bij Raw4Dogs blijven ze hun bak nog minuten lang na uit likken.

Vlees ziet er mooi uit en stinkt niet. De vis mix, lam en game mix is hier favoriet bij de honden.

 

P. Haanen

enorm lekker

Enorm lekker vind onze Nala!!

Ik vind het vooral heel fijn dat de rollen een volledig dagmenu bevatten. Zo hoef je zelf geen groente etc. toe te voegen.

Hier vallen ze ieder geval goed in de smaak bij hond en baas!


N. Fernhout

niet gek op vlees

Lilo is niet gek op vlees maar dit vind ze heerlijk! Alle smaken vind ze fijn en we raden het zeker bij iedereen aan. Ook stinkt het vlees niet zo erg wat je soms ook mee maakt.

Wij zijn er tevreden over :D


C. van der Velde

als extra lekkernij

Ik hoef de vriezer maar open te doen en ze weet al hoe laat het is!

Haar eigen brokken krijgt ze nog steeds en gebruiken dit als extra lekkernij. Haar ontlasting was in het begin wat dunner maar las op jullie website dat dit normaal is.

Luna is er tot nu toe helemaal gek op.

B. Honigh

klimmen er voor in een boom

Heerlijk rauw vlees, als ik de honden mag geloven! Ze kunnen bijna niet wachten tot ze hun voerbak voor geschotelt krijgen. Ze klimmen er zelfs voor in een boom...

Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit van het vlees! De vacht van de honden ziet er goed uit. Hondjes blij, ik blij! 


A. Snijder

Geweldig vlees / vis!

Kan niet anders zeggen dan dat het geweldig vlees/vis is. Het ziet er smakelijk uit, ruikt praktisch niet (behalve de vis) en is door mijn hond als zéér smaakvol ervaren. Aangezien hier Raw4Dogs niet overal te krijgen is, was het erg praktisch dat de mixdoos via Animalfoodexpress werd thuisbezorgd. Keurig op het afgesproken tijdstip en de mix kon zo de diepvries in. Maar niet voordat Kwispel zelf een worst had uitgezocht die hij de volgende dag graag wilde eten en dat was lam. Waar hij voorheen wel eens zijn vleesmaaltijd (half) liet staan, at hij nu zijn maaltijd in 1x helemaal op.

Datzelfde gebeurde de volgende dagen waarin hij de andere smaken mocht uitproberen. Dat waren de smaken Chicken, Beef & Chicken, Fish Mix, Game Mix en Barf 5 Mix. Het vleespercentage is in de meeste gevallen 88%, aangevuld met groenten, zeewier en vitaminen/mineralen. Vispercentage is zelfs 89%. Het is dus een complete maaltijd waar je zelf niks meer aan toe hoeft te voegen. Ontlasting was ook goed, prima zelfs. Niet te hard wat bij andere merken wel eens gebeurde en ook niet veel uiteraard zoals bij brokken.

Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken, dus Kwispel krijgt zeker in de toekomst Raw4Dogs!

M. Houtsma

Nog nooit zo ongeduldig geweest

Wij waren één van de gelukkigen om de mixdoos uit te testen. Én wat waren wij blij!
In het verleden hadden wij al eens vers vlees geprobeerd, maar toen kregen wij geen advies mee hoe we het best konden overschakelen en welke vleessoorten gemakkelijker te accepteren waren.

De eerste maaltijd vers vlees werd de Lam, stinkt enorm door de lampens, maar hoe vettiger hoe prettiger volgens de hond! Molly is nog nooit zo ongeduldig geweest. Bleef maar kijken naar het aanrecht en heel vaak nog zeuren dat ze nog niet mocht eten! Dat was heel fijn om te zien, ze at het dan ook zonder probleem op. Ik zou daarom kunnen concluderen dat vers vlees toch de favoriet van de hond is als zij mochten kiezen. Bijgevolg is het ook nog eens gezond en goed voor de tanden! Als baasje ontferm ik mij over de gezondheid van mijn hond & ik had echt het gevoel dat ik hier goed aan deed door vers vlees te geven. De hond is mega enthousiast, eet het met smaak en plezier op & het kost niet eens zo veel als de duurdere commerciële hondenbrokken.

Ik en Molly willen Raw4Dogs daarom bedanken voor hun mixdoos. In de toekomst gaan wij zeker nog met vers vlees beginnen.

K. Ceulemans

super blij mee

Jake vind het vlees en de vis echt heerlijk!! Hij is een moeilijke eter (zelfs met vlees..) maar tot nu toe eet hij alle smaken. Hij heeft een tarwe-allergie en kan dus de meeste brokken niet eten! We zaten eerst op andere vlees merken omdat wij Raw4Dogs nog niet kenden, ben nu al super enthousiast!!! Jake is er super blij mee en wij ook! 

L. van der Veldt

Mum van tijd weg

Fender had deze smaak zelf uitgekozen en stiekem al een beetje open gebroken. Dus gisteren avond mochten ze proeven, de worst lag in een bakje te ontdooien en de jongens hebben geen moment van het aanrecht geweken.  

Nadat het ontdooit was heb ik de worst uitgepakt en alles goed door elkaar gemengd. Het vlees zag er echt super goed uit! Heel mooi diep rood van kleur en de textuur was ook super. Toen het in de bak lag was het dan ook binnen een mum van tijd op en de bakken compleet schoongelikt!

De Game Mix is dus absoluut goedgekeurd!

C. Collaris

echt een aanrader

Mijn mopshondjes Haddock en Bentley mochten Raw4Dogs testen en dat was een groot feest!

Alle smaken die we kregen hebben ze enorm van genoten en alles ging er dus met smaak in.
Het is een wat dunnere substantie dan ik gewend ben maar dan heeft ook wel weer een voordeel, ze slobberen het heeerlijk weg en doen er zelfs wat langer over dan normaal.

Ik vind Raw4Dogs echt een aanrader!!!

A. Nijenhuis

wij zijn om

Wij zijn om!

Onze Freddie, een Ierse Setter van 1 jaar oud kan met recht een lastige eter genoemd worden. We zijn in zijn puppy tijd gestart met een premium brok, dit omdat onze Labrador het haar leven lang goed deed op brokken en het was gemakkelijk, schep brokken in de hondenbak en klaar. Freddie at echter steeds slechter en ook zijn darmen waren altijd erg van streek, de lucht was ‘s avonds ‘niet te harden’ als meneer Fred naast me kwam liggen om op de bank.

We zijn toen overgestapt naar KVV, we hebben navraag gedaan bij diverse Setter sites en op internet veel over gelezen. In eerste instantie ging het goed, zijn darmen werden rustiger en hij at met smaak. Helaas was dit laatste niet van lange duur. Steeds vaker deden we er een beetje ‘jus’ van het nat voer van de kat erover heen of een beetje pate. Ook was deze KVV helaas niet compleet waardoor we steeds groenten puree toe moesten voegen. 

Dus weer overgestapt naar een ander merk KVV, ditmaal een complete KVV waar ook groenten aan toegevoegd waren. Dit ging beter maar hij bleef kieskeurig qua smaken. 

Ik zag het oproepje van Raw4dogs voorbij komen om aan het testpanel deel te nemen en dacht “niet geschoten is altijd mis’ en we werden uitgekozen om deze KVV uit te gaan proberen.

Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht maar Freddie eet met smaak zijn voerbak helemaal leeg. Zijn ontlasting is beter, veel minder en niet zo hard als van de vorige KVV. Hij zit lekker in zijn vel en zijn vacht glimt mooi. De Raw4dogs wordt in ‘worsten’ van 450gram bevroren geleverd in 6 verschillende smaken, er is dus meer dan voldoende afwisseling in verschillende diersoorten om de voeding volwaardig te maken. Verder is de voeding meer dan compleet, naast groenten zijn ook zeewier, cranberry’s en een vitamine met mineralen mix toegevoegd. Zo weten we zeker dat onze lieve viervoeter alle nutriënten binnen krijgt die bij een uitgebalanceerde voeding behoren.

Inmiddels hebben we 2 dozen besteld en zijn we overgestapt naar Raw4dogs!


Y. Wulms

nu mooi op gewicht

Patch de Jack Russell van 15 maanden is een hele kieskeurige eter en ze vindt veel niet lekker genoeg om haar bakje leeg te eten. Ze vind Raw4Dogs echter heerlijk! Alle smaken geprobeerd en met allemaal gaat het bakje in 1 keer helemaal leeg. Doordat ze beter eet is ze inmiddels ook iets aangekomen en zit ze nu mooi op gewicht.

R. Wemerman


 

als hongerige wolven

De voeding bevalt bij alletwee goed, Cooper heeft wat moeite met de eend maar verder vallen ze erop aan als een stelletje hongerige wolven! Nu aten ze hier altijd wel vers vlees, maar dit ziet er ook nog eens lekker uit en het ruikt goed.

S. van Hamersveld

bak zo leeg

Logan, onze Saarlooswolfhond-pup van nu 6 maanden oud, heeft de Barf 5 Mix mogen proberen. Kan niet zeggen dat het er goed in ging. Nee, het ging er súper in! Meneertje had zó zijn bak leeg. Zó goed, dat ik net bij het maken van bijgaande foto hem even op zijn manieren moest wijzen. Kreeg namelijk even een rimpelneus te zien. Dus, even een time-out gegeven, en even later kon ie weer verder smikkelen.

Als bedienend personeel vond ik de mix goed ruiken, het was zacht en dus makkelijk met een vork los te krijgen (ja, hij is verwend). De 450 grams rollen, 2 op een dag, zijn praktisch, omdat ze snel genoeg ontdooien. Prijstechnisch gezien zijn deze rollen wel ruim een euro duurder per kilo dan wat ik nu voer. Helemaal overgaan op dit merk zullen we dan ook niet snel doen, maar om mee af te wisselen kan dit wel goed!

C. den Nieuwenhoop

genieten met smaak

Met heel veel smaak hebben mijn beide honden mogen genieten van Raw4dogs. Natuurlijk was Zoë, onze boxerdame van 9,5 de échte tester, maar Ziva van 4 heeft hier en daar ook een heerlijk hapje meegegeten.

Normaal eet Zoë Kivo, ook met veel smaak. Echter is ze niet dol op veel verschillende smaken. Eigenlijk eet ze normaal alleen Rund en Kip, Rund of Kip. Aanvullingen van andere diersoorten doe ik dmv zalmolie en gedroogde snackjes. Voor andere smaken Kivo haalt ze namelijk haar neus op. Ik vertelde al..... heel kieskeurig. De rollen werden met groot applaus ontvangen. Eigenlijk worden alle pakketjes met applaus ontvangen, omdat het 9 van de 10 x voor hun is.Tja, en dan moeten ze wel wachten tot het ontdooit is, en dan duurt een nachtje lang....

Zoë krijgt 5 ons vlees op een dag. De rol is dus voor het mooie te klein. 3x 250 gram en de rest mocht Ziva dan eten. Die krijgt 6 ons per dag, dus dat kwam een soort mooi uit. Omdat ze al KVV krijgt, heb ik niet hoeven mengen met brokken, het ging er zo in...De favoriete smaak was natuurlijk kip.  en rund en kip. Maar ook game en lam gingen er goed in. Barf was een beetje bah.... en vis hoeft ze echt niet. Ze staat het dan weg te duwen met haar neus en gaat zonder eten in haar mand liggen. Gelukkig lust Ziva alles!

Wat heerlijk was.... er zitten bijna geen stukjes in de KVV. Onze miezemuis heeft een aardig afgesleten gebitje en alles waarvan ze denkt dat het te hard is, zeeft ze uit haar eten door het op de grond te gooien. Raw4dogs heeft bijna geen stukjes, dus hoefde Zoë ook niet te zeven.

De poep was de eerste dag wat dunnig, maar daarna weer heerlijk stevige drollen. Wat ik van haar gewend was.

Al met al heel tevreden over Raw4dogs, een mooi alternatief voor hetgeen ik nu aan mijn belhamels voer!


M. de Vetten

Vis is favoriet

Onze Evi is een lastige eter, maar ook een gebruikshond. Evi is een hele actieve jachthond, daarom is goed eten erg belangrijk! Na veel geprobeerd te hebben in haar puppy tijd, hadden we eindelijk de formule gekraakt. Nieuw voer proberen is daardoor altijd spannend.

We hebben Evi voornamelijk Raw4Dogs gevoerd, gemengd met een beetje van haar eigen brok. De eerste dag dat we haar voerde vond Evi het eten erg raar, maar vervolgens kreeg ze de smaak te pakken. Ze at elke keer in 1x haar hele bak leeg en bleef er gedurende dag nog meerder keren heen lopen om te kijken of ze niet per ongeluk wat was vergeten!

We hebben het voer ook mee genomen naar een wedstrijddag en wat had ze zin in haar Raw4Dogs! Evi vindt alle smaakjes lekker, maar haar voorkeur gaat toch uit naar de vis variant! Wij blijven zeker Raw4Dogs gebruiken bij onze moeilijke eter.

L. Hendriks

doen het super

Ik heb twee Whippets waarmee ik veel aan sport doe: zo doen we mee aan de windhonden rensport, maar ook dog survivals, dog dancing, dock diving en nog veel meer. Omdat wij zo veel aan sport doen stel ik veel eisen aan de voeding van mijn honden.

Ik ben niet de enige die kieskeurig is: mijn twee Whippets zijn dat ook. Zij willen alleen luxe voeding en vinden niet alles lekker. Voor mij was het heel lastig om voeding te vinden die zij echt graag eten, maar sinds ik Raw4Dogs voer, heb ik nooit meer problemen gehad.

Ik geef zelf vaak wat extra’s bij de voeding zelf, zoals schapenvet en haring, maar het vlees van Raw4Dogs is altijd het eerste wat zij opeten van de maaltijd. Ze hebben een prachtige vacht gekregen, het gebit heeft duidelijk minder last van tandplak, ze doen het super in de sport, hebben geen last van blessures en hebben een mooie spieropbouw. Al met al ben ik zeer tevreden over het voer en blijven wij trouw aan Raw4Dogs!

M. van der Velde

fantastisch

In een woord fantastisch! De worsten zijn keurig verpakt door Animal Food Express en worden diep gevroren bezorgd in het aangegeven tijdsblok. In de mixbox zitten verschillende smaken, wat de afwisseling erg leuk maakt. Ik heb er heerlijk van gesmuld en kan eigenlijk geen favoriet uitkiezen. De kwaliteit van de worsten is ook erg goed! Ik ben zeer tevreden! En raad iedereen de worsten van Raw4Dogs aan!

Pootje van Lewis

(en baasje L. Schenk)

ideaal voor kleine honden

Candy vindt alle smaken even lekker. Het fijne aan dit vlees is dat je het niet hoeft te snijden en er zitten geen grote stukken in, hierdoor is het vlees ook makkelijk te geven aan kleine honden. Haar ontlasting is prima en mooi compact. 

M. van Rootselaar

liefst morgen weer

Ik, Bram de Labradoodle, eet eigenlijk voornamelijk brokjes. Dit was de eerste keer dat ik Lam van Raw4dogs heb gegeten, en ik moet zeggen de maaltijd was heerlijk! Ik heb mijn baasje ook enthousiast bedankt op de hoop dat ik morgen weer zo’n lekkere maaltijd krijg!

Poot van Bram


S. Kok-Vermeegen

Super fijn vlees

Super fijn vlees mooi structuur. De honden vinden het super lekker en eten hun bakjes snel leeg. Ook de geur (beetke belangrijk voor ons) is prima. Kortom super mooi vlees. 

C. Bertens

Zeer tevreden

Norbu is zéér tevreden met de verschillende smaken, hij eet het gelijk op. Dit gebeurd zelden, want iets nieuws moet normaal gesproken eerst uitgebreid geproefd worden! En gelukkig voor hem valt het ook nog eens goed.

J. Vrugt

Voor ons een blijvertje!

De 450gram verpakking is erg handig, Nova krijgt 150 gram per keer dus 1 worst is voor 3 keer. Het is makkelijk af te wegen en geeft weinig geklieder. Nova stond al te springen bij de aanrecht! De eerste maaltijd was een succes! En ook de rest van de week hadden we steeds een dolblij hondje aan de aanrecht staan die niet kon wachten op haar eten. Dat was met brokken wel eens anders! Na een dag merkte we bij het uitlaten al dat haar poep veel vaster en minder was dan normaal. Pluspunt voor ons want die kleine drolletjes zijn makkelijk op te ruimen. 

Na een week testen zijn we dus erg enthousiast en zijn van plan om Nova dit te blijven geven. Ze geniet van elke maaltijd, stinkt nu al minder uit haar bek en haar ontlasting is mooi. En het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen, maar we hopen dat haar vacht er ook van op gaat knappen. We hebben al een mooi hondje maar dan wordt ze nog mooier! Kortom voor ons is het een blijvertje!

M. Lubbinge

ontzettend mooie en goede producten

Ontzettend mooie en goede producten! De worsten zijn mooi verpakt, je kan door de verpakking goed zien wat erin zit, en ook fijn dat er een duidelijke ingrediënten lijst op staat. Het vlees ziet er mooi uit, geen onsmakelijke grote brokken erin, maar mooi verwerkt. En het stinkt ook niet, wat ook fijn is natuurlijk! En het aller belangrijkste, Simba vindt het super lekker!

Wat we ook prettig vonden was het bijgevoegde boekje. Hiervoor hadden we eigenlijk geen ervaring met rauw voer (we zijn ook geleidelijk begonnen en mixen/wisselen het af met de maaltijden die hij al kreeg). In het boekje stond eigenlijk alles wat we wilden weten en moesten weten. Duidelijk over alles wat in de worsten zit, de bereiding, het bewaren en ontdooien. Perfect voorzien van alle informatie bij bezorging. Top!


M. Nabring

fantastisch lekker

Belle vindt de Raw4Dogs fantastisch lekker (en vooral de lam). Jullie hebben er een vaste klant en gretig afnemer bij!

O. Kegel

glimt je tegemoet

Teun krijgt sinds hij bij ons woont rauw vlees, onder andere ook Raw4Dogs. Hij glimt je tegemoet, is fit en mooi op gewicht. We zijn als baasjes erg tevreden over het vlees. Mooie kwaliteit, niet al te fijn gemalen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevens is de kwaliteit constant en zijn ze ook eerlijk en open als het gaat om hun vlees en bijv. het verhogen van prijzen.

Chicken is Teun zijn favorietje, deze gaat er altijd met smaak in!
De smaak Duck is er sinds kort. Deze eet hij ook graag. Misschien een mooie om toe te voegen aan de mixdoos?

V. Seroo

valt meer dan in de smaak

We hebben een aantal rollen geprobeerd en het is meer dan in de smaak gevallen. Mijn berner Sepp vindt de rollen overheerlijk. Zelfs bevroren vindt hij ze al lekker. Hij eet ze met smaak op en zijn ontlasting is super. Echt een aanrader!!!!


A. van Hout 

hij lust alle smaken

Sparrow is best kieskeurig en wil wel vlees voor z’n neus wat lekker ruikt en goed is van kwaliteit. We hadden de Raw4Dogs voeding nog nooit uitgetest en wat een goed vlees is dit! Sparrow lust alle smaken! De 1 wel wat liever dan de ander maar hij eet alles. Goede smaak en kwaliteit voor een gezonde hond!

L. Perdok

hapt heerlijk weg

Mijn roedel vindt het erg lekker. Onze oude bijna 13 jarige Milo is zeer kieskeurig en zelfs hij at wat van de verschillende smaken. De rest vond het zeker voor herhaling vatbaar! Het vlees ziet er goed uit, mijn honden zijn de groentes niet gewend, maar ze happen het heerlijk op.

M. Rooda

aan te passen aan energielevel

Wat hebben Merfyn en Trigger gesmuld van hun testpakket! Waar ze soms nog wel eens kieskeurig kunnen zijn bij voor hun vreemde nieuwe smaken, ging dit er elke keer met het grootste enthousiasme in!

Het vlees zag er goed uit, rook goed, oogde goed. Genoeg variatie in smaken en dat is voor mij handig, aangezien Trigger allergisch op kip kan reageren. Verschillende samenstelling in eiwitten, zodat ik dit kan aanpassen op hun energielevel van de dag met trainingen en herstel.

Kortom: we zijn zeer tevreden over de smaken. Misschien zouden er nog meer varianten kunnen komen. Dan houden deze twee zich wel aanbevolen om het uit te proberen!

W. van Vliet

Jaimy is er gek op

Pas mijn eerste ervaring met Raw4dogs! En me hondje Jaimy is er gek op! Het is zo makkelijk dat het uit de vriezer komt. Vanaf dag 1 stond hij gelijk te trappelen op de plek waar die altijd eet. Je ziet ook dat het goed vlees is en makkelijk klaar te zetten voor me hondje! Ook heeft Jaimy snel last van ze maagje of wilt soms niet eten. En dat was met dit vlees totaal niet het geval! Echt top!

A. Veenis

ik lust ze allemaal

Ik, Lex( vizsla), eet meerdere keren per week vers vlees. Maar wat ik nu te eten krijg is van sterrenniveau. Alle smaken zijn een complete maaltijd en ik lust ze allemaal. Mijn baasje vindt dat ik er stevige ontlasting van krijg en minder poep. Ook is mijn vacht enorm gaan glimmen sinds ik dit eet!

M. Domen-Coster (in opdracht van Lex)

doen het er erg goed op

Onze drie golden boys (Nigel, London en Bruce) vinden de RAW4DOGS heerlijk. De voerbakken worden helemaal schoon gelikt. Ze doen het er ook erg goed op de vachten glimmen mooi en wat ook fijn is de ontlasting is minimaal en compact. Een echte aanrader!

D. Beij

geen stinkscheetjes meer

Bertje onze hond is dol op het rauwe verse vlees van Raw4dogs! Veel keus in smaak waardoor het lekker gevarieerd is en elke keer verrassend is voor de hond wat hij te eten krijgt. Ook heeft hij er goede drollen van en heeft hij geen stink scheetjes meer. Wij zijn er helemaal blij mee!

A. Dalessi