Interview - Brenda Schilder

Vandaag zetten we de 26 jarige Raw4Dogs fan Brenda uit Volendam in het zonnetje! Brenda is graag creatief bezig en zit bovendien niet graag stil. Geregeld is zij dan ook aan de wandel in de natuur met haar twee viervoeters.

Dit harige duo bestaat uit een volle Malamute van 5 jaar oud, genaamd Jenna en de 7 jaar oude Elai. Elai is een mix tussen een Husky en een Malamute. Beide honden heeft ze al van jongs af aan.

Als echte wandelaar heeft Brenda natuurlijk een favoriete wandelplek. ‘Duin gebieden zoals Schoorl vind ik altijd prachtig voor lange hikes. Je kan er uren rond dwalen zonder iemand tegen te komen’.Ook gaat ze tegenwoordig regelmatig richting het Goois natuurreservaat, de bossen daar zijn prachtig aldus Brenda. Daar zullen Elai en Jenna haar vast en zeker dankbaar voor zijn, want in dit reservaat is veel afwisselende natuur te vinden! Voor het dagelijkse rondje wordt het Hemmeland, onderdeel van Monnickendam, ook vaak vereerd met een bezoekje. Als Volendamse is dit voor haar om de hoek!

De meeste baasjes hebben wel een bijnaam voor hun huisdier, maar Brenda maakt het wel erg bont met een waslijst aan benamingen. ‘Het is zelfs zo erg dat ze ook luisteren naar hun bijnaampjes..’Elai luistert onder meer naar de bijnamen Spriet, Beer en Snuit, daar waar Jenna zo nu en dan wordt gedoopt tot Poppie of Doorie. Alsof dit nog niet genoeg is worden ook nog variaties en combinaties tussen deze namen gemaakt. Als hond van Brenda is het dus geen overbodige luxe om de oren extra goed te spitsen en in het bezit te zijn van een goed geheugen!

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd waarom Brenda Raw4Dogs voert. De voornaamste reden voor haar om te kiezen voor onze producten is omdat er geen gekke toevoegingen of ingrediënten in de worsten worden gestopt. ‘Het is het meest pure wat je je hond kan geven’. Ook het gegeven dat op verpakking van Raw4Dogs duidelijk staat aangegeven wat er verwerkt zit in het betreffende product is voor haar, tezamen met de hoogwaardige kwaliteit, van belang. Haar hond Elai heeft een gevoelige maag en darmen, dit draagt ook bij aan haar keuze voor Raw4Dogs. ‘Zijn spijsvertering hoeft alleen te verwerken wat ook echt noodzakelijk is en zal geen ophopingen krijgen van stoffen waar hij niet tegen kan’.

Buiten het feit om dat de rauw voeding vanuit dit oogpunt dus een positief effect heeft op haar honden, vinden zij het bovendien erg lekker. Sterker nog, wanneer het voermoment nadert, vallen haar honden de voerbak nog net niet aan als deze nog leeg is. Als baasje is het voor Brenda ook van belang dat zij haar viervoeters niet enkel een verantwoorde maaltijd voert, dat haar honden het lekker vinden is minstens zo belangrijk. Wanneer zij iets voorgeschoteld zou krijgen wat haar niet bevalt, zou ze daar ook niet gediend van zijn, dus haar honden wil ze dat eveneens besparen. Daar kunnen we haar natuurlijk geen ongelijk in geven!

De Fish Mix en de Game Mix delen de eerste plek, maar ook de Barf5-Mix en de variant met lam doen het bijzonder goed bij haar honden. Elai en Jenna doen het uitstekend op onze voeding, dus wij van Raw4Dogs zijn maar al te blij met zo’n trouwe fan als Brenda!

Wist je dat je Elai & Jenna ook kan volgen via Instagram? Je vind hun account hier: www.instagram.com/elai.and.jenna

Wil jij als Raw4Dogs fan nou ook je verhaal doen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en we nemen contact met je op!Deel dit bericht via:

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure