Interview - Cheraine Bertens

Deze keer staat de 25 jarige Cheraine Bertens in de spotlight! Zij woont in Zoetermeer en samen met haar vriend en maar liefst vijf viervoeters vormen ze één grote familie. Zij is namelijk het trotse baasje van 4 Franse Bullen en 1 mixje tussen een Franse Bul en Cockerspaniel. Het gaat hier om Bram van 5, Saar van 2 en Rosy van 1,5 maand. Lotte en Fien zijn bijna 2 jaar oud.

Bram en Saar kreeg ze al als jonge pup, daar waar Lotte, Fien en Rosy na ongeveer een half jaartje in haar leven kwamen. Bijnamen kunnen natuurlijk niet uitblijven voor haar legertje spierbundels. Bram luistert naar de hippe bijnaam Frenchie, daar waar Saar het moet doen met de iets minder flatteuze naam Muis. Lotte is de entertainer van het stel en is daarom gedoopt tot Clowntje. Tot slot wordt Fien regelmatig Phineas genoemd en Rosie, de junior van het stel, wordt soms aangesproken met Draakie.

Met zoveel honden moet je natuurlijk wel van wandelen houden, en gelukkig doen ze dat in huize Bertens maar al te graag. Ze trekken er graag met de stoet bulletjes op uit, en maken dan het liefst het strand onveilig. Gelukkig ligt Zoetermeer niet al te ver weg van de prachtige Zuid-Hollandse kust, dus ravotten haar viervoeters regelmatig door het zand.

Wanneer we haar vragen naar de meest dierbare herinnering met haar hond(en), denkt Cheraine direct terug aan een emotioneel moment met haar inmiddels overleden hond Betsie. Ze heeft Betsie uit het asiel gehaald, terwijl ze wist dat het beestje al erg ziek was en niet al te lang meer zou hebben. Dit weerhield Cheraine er niet van Betsie mee naar huis te nemen en deze viervoeter een prachtige tijd te bezorgen. Betsie heeft nog een hele fijne 9 maanden gehad door de zorg en aandacht van haar baasje. Een bewonderenswaarde keuze en inderdaad een erg bijzondere herinnering aan een speciale tijd!

Ook aan haar legertje Franse Bullen koestert zij de nodige memorabele momenten. Het zijn vooral de dagelijkse dingen waar zij met plezier aan denkt. ‘We gaan elke dag naar een losloopgebied zodat ze lekker hun energie kwijt kunnen’. Cheraine wordt er bijzonder blij van wanneer ze ziet dat haar viervoeters genieten, en dat doen ze zeker tijdens hun zeer regelmatige uitstapjes. Ondanks dat 5 honden een behoorlijk aantal is, neemt ze haar honden steevast mee op vakantie. Ze boffen maar met zo’n baasje!

Cheraine is overgestapt van brokken op rauwe vleesvoeding. De voornaamste reden hiervoor was dat brokken niet echt in de smaak vielen bij haar bulletjes. Dat ging er lang niet altijd van harte in. Vlees daarentegen vinden ze alle 5 erg lekker! Sinds de overstap naar Raw4Dogs is gemaakt, is de algehele gezondheid van haar honden aanzienlijk verbeterd, ook ziet de vacht er stukken beter uit. Haar honden gaan dus glanzend door het leven. Toch een fijne bijkomstigheid van rauwe voeding.

De favoriete variant van haar viervoeters is bij uitstek de Game Mix, deze wordt verslonden. Cheraine blijft voorlopig zeker Raw4Dogs voeren, haar honden doen het er goed op en vinden het bovendien heerlijk!

Wil je de avonturen van dit vijftal volgen? Dit kan via hun instagrampagina:
www.instagram.com/thesweetlakefrenchiesDeel dit bericht via:

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure