Interview - Judith Vrugt

Deze maand passeren Norby en Olly, de honden van Judith Vrugt uit Musselkanaal de revue. Norbu is een Tibetaanse Mastiff van bijna 3 jaar jong  en Olly een knappe bastaard van net 12.

Judith heeft dit tweetal uit het buitenland gehaald. Norbu kon zij verwelkomen in huize Vrugt toen hij rond de 4 maanden was. Olly is op7 maanden leeftijd gevonden op een vuilnisbuilt en toen naar Nederland gekomen. Gelukkig heeft Olly niet lang hoeven wachten op zijn nieuwe baasje, binnen 2 maanden had hij bij Judith zijn nieuwe thuis gevonden!

Zij neemt haar vrolijke duo graag op sleeptouw, bijvoorbeeld voor een lange wandeling, een dagje weg of een langere vakantie. Als fan van fotograferen legt zij haar honden dan ook vaak vast op de gevoelige plaat en heeft Judith al een aanzienlijke collectie imposante kiekjes aangelegd, waarvan je er een aantal terugvindt op onze website! Tijdens een wandeling zoekt zij met haar honden het liefst de rust op, zodat ze ongestoord van de natuur kan genieten.

Wanneer we haar vragen naar een dierbare herinnering, schieten haar tal van momenten te binnen. Zo duurde het vanwege het verleden van Olly een poos voordat Judith een band met hem kon opbouwen. Hij was erg angstig en wantrouwend, vaak zat hij het liefst alleen in een hoekje. Gelukkig is na een poosje het tij gekeerd. ‘Na veel samen te hebben ondernomen door cursussen te volgen en verschillende activiteiten te doen, is hij uit zijn schulp gekropen en hebben we mooie reizen mogen doen. Die zal ik dan ook nooit vergeten’.

Ook aan hond Norbu heeft Judith speciale herinneringen, bijzonder was bijvoorbeeld hun eerste ontmoeting die plaatsvond op een parkeerplaats in Duitsland. ‘Ik liep naar hem toe en knielde neer. Hij snuffelde aan me en op het moment dat wij elkaar recht in de ogen aankeken, voelde het alsof twee losse draadjes met elkaar werden verbonden. Een band was er gelijk en hij wist ook meteen wie hij moest vertrouwen. Dit gevoel heb ik nooit eerder ervaren, niet eens met Olly die ik toen 8 jaar al bij me had. Een gevoel dat ik nooit meer zal vergeten’.

Judith voert haar honden zowel brokken als Raw4Dogs. Raw4Dogs wordt door haar vooral gevoerd om haar viervoeters extra te verwennen, ze vinden het erg lekker. Norbu en Olly zijn niet kieskeurig, en verslinden dan ook iedere variant van Raw4Dogs even graag. Andere redenen voor het kopen van Raw4Dogs is voor Judith de communicatie en service, in combinatie met de kwaliteit van het vlees. ´De kwaliteit van het vlees is goed en als mijn honden blij zijn, dan ben ik dat ook'! 

Benieuwd naar de foto's die Judith maakt? Neem dan een kijkje op haar eigen account of op die van Olly & Norbu!Deel dit bericht via:

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure