Interview - Monique Lubbinge

Deze keer staat de Brabantse Monique Lubbinge uit Vlijmen met haar trouwe viervoeter Nova in de belangstelling. Nova is een Basenji van 5,5 jaar oud, en is direct als kersverse pup vanuit het nest naar Monique gegaan.

 

Monique spendeert graag zo veel mogelijk tijd met haar viervoeter die zij eveneens geregeld Wafwaf of Knollie noemt. Zo maakt ze het liefste de natuur rondom Vlijmen onveilig voor een mooie wandeling. Maar er zijn meerdere dingen waar zij zich met haar Knollie uitstekend mee weet te vermaken. Bij lekker weer gaan ze namelijk graag samen suppen. Suppen is een soort van stand up peddelen op een surfplank. Nu is niet iedere hond even dol op water, maar gelukkig staat Nova maar al te graag op de plank met haar baas. Het strand is dat ook bij uitstek Nova’s favoriete plek. De combinatie tussen water en de vrijheid om lekker te kunnen ravotten en graven in het zand is ideaal. Helaas is de kust niet om de hoek, dus meestal gaat Monique even richting het bos voor de dagelijkse ronde. Gelukkig valt dit ook in de smaak bij haar hond. ‘Het bos vindt ze ook geweldig! Lekker achter vogels aan rennen en tussen de bladeren snuffelen’. Met de herfst nog voor de boeg wordt dit vast een prachtig seizoen voor Monique en Nova.

 

Dat Nova echt deel uitmaakt van het gezin blijkt wel uit het gegeven dat zij altijd mee gaat op vakantie. ‘We genieten dan volop van haar. We hopen nog heel veel vakanties en leuke dingen met haar te kunnen doen. Als Nova er niet bij is zou ik geen leuke vakantie hebben´. Monique’s vakanties zijn altijd dus nóg leuker in het gezelschap van haar hond. Sterker nog, Monique zou het niet over haar hart kunnen verkrijgen wanneer zij haar Knollie moet overleveren aan de zorgen van een pension. Hopelijk heeft zij nog veel fijne (vakantie)momenten in het vooruitzicht.

 

Monique schotelt haar viervoeter uitsluitend rauw voer voor van Raw4Dogs, in de eerste plaats omdat Nova het heel lekker vindt. ‘Ze vind het super lekker, als ze het eten de koelkast uit ziet komen staat ze al te springen, dat was wel anders toen ze nog brokken kreeg’. Dat is niet de enigste reden, Monique kiest ook voor Raw4Dogs omdat ze dan precies weet wat ze haar hond voert. ‘Voor mijn gevoel zorg ik er door rauw te voeren voor dat Nova gezond is en in goede conditie blijft’. Dat kunnen wij natuurlijk beamen! Ook is de vacht van Nova flink opgeknapt én blijft ze mooi op gewicht. En als bonus is haar ontlasting ietwat harder geworden door het rauwe voer, wel zo makkelijk met opruimen dus! Hoewel alle smaken haar hond prima bevallen, steekt de Game Mix er toch met kop en schouders bovenuit en is haar onbetwiste nummer 1.

Wil je de avonturen van Nova volgen? Dit kan via haar instagrampagina:
www.instagram.com/nova_the_basenji


Vind jij het leuk om als Raw4Dogs fan ook je verhaal te doen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en we nemen contact met je op!Deel dit bericht via:

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure