Waaruit bestaat Raw4Dogs

Raw4Dogs bestaat puur en alleen uit de hieronder genoemde gemalen en gemengde ingrediënten die vervolgens ingevroren zijn. Totally Rawesome dus! Bij Raw4Dogs hebben wij in het kader van transparantie gekozen voor een open declaratie, jij kan dus exact zien hoe we onze producten zijn samengesteld.
De samenstelling wordt vaak verward met de analytische bestanddelen op de verpakking. Wij maken graag een eind aan deze onduidelijkheid, lees hier daarom meer over de verschillen.

Spiervlees, bot en organen
Rauw spiervlees, rauwe organen en ongekookt bot zijn de basis van alle Raw4Dogs rauwe voedingen. Deze grondstoffen zijn afkomstig van gezonde dieren die dus geschikt zijn bevonden voor humane consumptie. Alle dierlijke grondstoffen voor Raw4Dogs komen uit West-Europa, waarbij hert een uitzondering is omdat dit incidenteel ook uit Polen komt. De ingrediënten voor de Duck variant komen zelfs voor maar liefst 80% uit Nederland.

Groenten
Wij vinden het van groot belang dat vezels vast onderdeel zijn van het dagelijkse menu van je hond. Vezels zorgen er namelijk voor dat de darmen actief blijven en zorgen daarmee voor een goede darmgezondheid. En laat darmgezondheid nu net cruciaal zijn voor de algehele gezondheid en weerstand van je hond. Wist je trouwens dat vlees ook té goed verteerbaar kan zijn waardoor de dikke darm geen gelegenheid krijgt om zijn werk te doen? Raw4Dogs kiest daarom voor een vast aandeel vezels in de vorm van gemalen groenten. Heel belangrijk en hartstikke gezond!

Vitaminen en mineralen mix

Raw4Dogs bevat een speciaal geselecteerde mix aan vitaminen en mineralen die ervoor zorgt dat ieder product gegarandeerd alle nutriënten bevat die je hond nodig heeft. Dit maakt Raw4Dogs dus een hele gemakkelijke en veilige manier van voeren, zonder het risico op nutritionele tekorten die tot gezondheidsproblemen kunnen leiden. Alle smaken kunnen zonder problemen met elkaar afgewisseld worden, maar dit is geen noodzaak. Raw4Dogs is gegarandeerd een volledige voeding, ook als het al even ingevroren is geweest. Je hoeft je nooit zorgen te maken of je hond alles krijgt wat hij nodig heeft.

Additionele nutriënten mix

Om het immuunsysteem een handje te helpen zijn alle Raw4Dogs producten aangevuld met een mix van zeewier, cranberry en zalmolie. Zeewier zit boordevol natuurlijke antioxidanten en cranberry heeft een antibacteriële werking. Zalmolie is rijk aan omega-3 vetzuren en geeft daarmee dat beetje extra voor een nóg mooiere vacht.Deel dit bericht via:

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure