Wat is KVV? Waar staat dit voor?

KVV (of k.v.v.) staat voor kant-en-klaar vers vlees voor je hond (of kat). Dit houd in dat deze voeding hoofdzakelijk bestaat uit vers vlees en dat dit reeds is samengesteld door een professionele partij. Je hoeft het vlees voor je hond of kat in dit geval dus niet meer zelf te snijden of te combineren zoals bij BARF-en.

Belangrijk hierbij is wel dat je erop let of het om een complete voeding gaat of niet. KVV wordt ook wel vertaald als ‘kompleet vers voer’, maar dit klopt dus helaas niet helemaal. Er zijn namelijk zowel complete als enkelvoudige KVV’s te krijgen. Een complete voeding kan je herkennen door de term ‘volledig diervoeder voor honden’ voor de ingrediëntenlijst. Alleen op deze manier ben je zeker dat je hond alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt en je hond niets te kort komt!

Lees meer over de verschillende vormen van rauw voeren.Deel dit bericht via:

Brochure

Wil je een compleet overzicht van onze producten en alle achtergrond informatie in één handig document? Voor jezelf of misschien voor iemand anders? Download dan snel onze brochure! Bekijk onze brochure